Sunday, 30 June 2013

Shaklee & allergic sabun


Natural
Lembut pada tangan

Bagi kulit yang sensitif dengan sabun, boleh cuba set sabun Shaklee.
Macam saya, kulit tapak tangan saya sangat2 sensitif. Cukup 5 minit intact with sabun basuh, terus menggelupas, terhakis dan berdarah. Tapak tangan jadi pedih giler....so pada sesiapa yang allergic sabun, boleh try Shaklee...so mild...

# Basic H concentrate (473 ml) > Multipurpose liquid cleaner
# Dish wash concentrate (473ml) > Sabun pinggan mangkuk periuk belanga
# Fresh laundry concentrate (2.49kg) > Sabun basuh
# Soft Fabric concentrate (946ml) > Fabric softener

Sikit????Helooo...korang boleh guna untuk 3-4-5 bulan sebab ianya concentrate. Serious!!!
Contoh : Dishwash saya guna utk setahun! Yes, setahun. Saya dilute ~40ml dishwash concentrate dgn 1000ml air, untuk guna sebulan. See....jimat ke tak???
Tak payah nak guna byk2...betol2 saving.
Sabun basuh baju sesuai untuk digunakan basuh baju baby atau orang allergic sabun.

Yang bestnyeee. beli 1 set dapat tote bag & spray bottle for basic H..(^_^)



Jum order 019-3762748...ramaiiiiiii dah cuba, murah je.meh try bagus ke tak bagus....I'm not simply claim before using it..=)

No comments:

Post a Comment